İstihdam Garantili Kurs İlanı

Doğasıyla, yeşiliyle ve mavisiyle göz kamaştıran ilçemiz hepimizin takdir edeceği üzere yaz aylarında Karadeniz Bölgesi’nin en fazla tercih edilen ilçelerinin başında geliyor.

Gerze Belediyesi olarak her alanda yaptığımız çalışmalarla 2018 yazına hazırladığımız ilçemizde konaklama işletmelerimizin tamamen dolu olduğu gözlenirken, plajlarımızın da her sene olduğu gibi en çok tercih edilen bölgelerin olduğu gözlendi.

İlçemiz her geçtiğimiz yıl göç alan bir ilçe olma yolunda hızla ilerlerken bununla birlikte maalesef bazı problemlerle de karşılaşabiliyoruz.Bu doğrultuda da doğasıyla ziyaretçilerini büyüleyen ilçemizde ziyaretçilerimiz maalesef ilçemiz plajlarında çöp atıklarını toplamadan gitmektedirler.Bu doğrultuda harekete geçen Belediyemiz istihdam sağlama açısından bir projeyi daha hayata geçirerek vatandaşlarımıza istihdam garantili kurs imkanı sağlıyor.

İlçemiz plajlarında çevre temizlik faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere 10 adet kursiyer aranmakta olup müracaatların Belediyemiz Halkla İlişkiler ve İŞKUR Hizmet Noktası’na şahsen yapılması yeterli olacaktır.