Başkan BELOVACIKLI Araç Filosu’nu Genişletmeye Devam Ediyor

2009 yılından bu güne kadar araç filosunda yaptığı devrimlerle halkına hizmeti ayağına getiren ve anında çözüm odaklı çalışan Başkan BELOVACIKLI; girişimleri sonucu iki yeni aracı daha Belediyemiz bünyesine kazandırdı.

Modern ve marka bir şehir olma yolunda hızla ilerleyen ilçemizde yaptığımız çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.Bunun son örneğini ise tarihi kalabalıkla gerçekleşen festivalde ziyaretçi akını yaratan ziyaretçilerimiz göstermiş oldu.Bunun yanında ilçemizde faaliyet gösteren oteller %100 doluluk oranıyla sezonu geçirirken vatandaşların ilçemizde keyifli vakit geçirdiği de gözlerden kaçmadı.

İlçemizde bunlar yaşanırken bunun baş mimarı ise tabiki Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’dan başkası değil.7/24 halkının hizmetinde çalışan Başkan BELOVACIKLI, daha iyi ve daha hızlı hizmet verebilme adına genişlettiği araç filosuna iki yeni araç daha kazandırdı.Bunlardan birtanesi ilçemizin alt yapıda yaşanabilecek herhangi bir problemde anında çözüme kavuşturmak adına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe edilen Vidanjör ile birlikte yine geçtiğimiz yıllarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe edilen ancak randuman alınamayan ve Belediyemiz imkanlarıyla son teknolojiye kavuşan Yol Süpürme Aracı oldu.

Yeni araçları ilçemiz Mahalle Muhtarları ile birlikte inceleyen ve açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Yeni araçlarımız sonunda ilçemize ulaştı.Mahalle Muhtarlarımızı arayarak buraya davet ettik ve yeni araçlarımızı birlikte inceledik.Bilindiği üzere geçtiğimiz yıllarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Yol Süpürme Aracı hibe edilmişti ancak randumanlı bir şekilde faydalanamamıştık.Belediyemiz imkanlarıyla son teknolojiye kavuşturduğumuz aracımız ile birlikte yol kenarları artık daha temiz olacak.Bunun yanında girişimlerimiz sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan birtane de Vidanjör hibe aldık.İlçemizin alt yapıda ki hassasiyeti ortada.Bu araç sayesinde de ilçemizde meydana gelebilecek alt yapı problemlerinde anında ve kesim çözüme ulaşacağız.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.Halkıma hizmet için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Daha kaliteli, daha modern, daha çağdaş ve hızla gelişen bir Gerze için ilçemize kazandırılan araçlarımızın tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.