Korhan ÖZYILDIZ Gerze’yi Uçurdu

Gerze Belediyesi tarafından bu yıl 1.si düzenlenen Gençlik Konseri kapsamında geçtiğimiz yıllarda Marsis grubuyla ilçemize gelen ve Termik Santral Mücadelesinde sergilediği tutumla vatandaşlarımızın gönlünde taht kuran Korhan ÖZYILDIZ sahne aldı.

Saat 21.30’da ilçemiz Festival Alanı’nda gerçekleşen konsere her zamanki gibi yoğun ilgi olurken Solo Single Albümüyle müzik piyasasını kasıp kavuran Korhan ÖZYILDIZ performansıyla Gerze’lileri adeta uçurdu.Gerçekleşen harikulade performansla vatandaşlarımıza horon teptiren ÖZYILDIZ yaklaşık iki saatlik performansının ardından vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördü.

Gerçekleşen konserde konuşma yapan Belediye Başkanımız ise “Gençler İstedi, Biz Gerçekleştirdik” diyerek gençliğin her zaman yanında olduğunu niteledi.Sözlerinin devamında geçtiğimiz ay tarihi kalabalıkla gerçekleşen 44.Gerze Kültür ve Sanat Festivali’nde İstanbul’dan çok sayıda ziyarete gelen vatandaşımızın bulunamadığını, bu vesileyle böyle organizasyon yaparak Kurban Bayramı vesilesiyle ilçemize ziyarete gelen hemşehrilerimize konser ziyafeti yaşatma gayesi içerisinde olduklarını belirterek tüm hemşehrilerimizin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı.

Belediye Başkanımızın gerçekleştirdiği konuşmanın akabinde ise gerek Gerze ekonomisine gerekse Sinop ekonomisine can veren, sağladığı iş istihdamıyla gençlerimizi meslek sahibi yapan ER-SA Tekstil Yönetim Kurulu Başkanları Sayın Şener ÇÖNT ve Ergin ERDEM beyefendiler Gençlik Konserine sağladıkları katkılardan dolayı Belediye Başkanımız tarafından plaket aldılar.

Belediyemiz tarafından bu yıl 1.si gerçekleşen Gerze Gençlik Konseri bu şekilde sona ererken, Belediye Başkanlığı olarak bu organizasyonun gerçekleşmesinde bizlere destek veren ER-SA Tekstil Yönetim Kurulu Başkanları Sayın Şener ÇÖNT ve Ergin ERDEM’e, Geruze Hotel ailesine ve Korhan ÖZYILDIZ’ın ilçemize gelmesinde vesile olan Şenol ÖZDEMİR’e teşekkür eder, tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlarız.

NOT: Gerze Belediyesi 1.Gençlik Konseri fotoğraflarının tamamına FOTO GALERİ butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.