19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK’e Mareşallik ve Gazilik ünvanı verilişinin 97.yıldönümü ilçemizde hazırlanan program ile kutlandı.

İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, İlçe Emniyet Müdürü Erol ULAŞ, kurum ve daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarlarımız ve öğrencilerimizin katıldığı program saat 10’da ilçemiz Atatürk Anıtı önünde gerçekleşti.

Vatanımızın kurtulmasında canlarını siper eden Ulu Önderimiz Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları adına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan program ardından, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla devam etti.

Daha sonra günün anlam ve önemine istinaden konuşmaların yapıldığı ve şiirlerin okunduğu program, törene katılan Gazilerimizin gününün kutlanmasıyla birlikte sona erdi.

Belediye Başkanlığı olarak tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında canlarını siper eden başta Ulu Önderimiz Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve silah arkadaşlarına, ebediyete intikal etmiş gazilerimize ve ülkemize yapılan hain saldırılarda şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet diler, yaşamını sürdürmekte olan Gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler dileyerek 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlarız.