Başkan BELOVACIKLI'ya İstanbul'da Yoğun İlgi

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, Sinop Tanıtım Günleri vesilesiyle geldiği İstanbul’da Gerze Derneklerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Gerçekleştirdiği İstanbul ziyaretinde Gerze Dernekleri Platformu Başkanı Cengiz ÇOLAK ve Sultanbeyli Gerzeliler Derneği  Başkanı Mustafa CİVELEK tarafından kahvaltı programına davet edilen Belediye Başkanımız ardından CHP Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ ile birlikte Gerze’li hemşehrimizin Berber Dükkanı açılışına katıldı.

Burada konuşma yapan Başkan BELOVACIKLI ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirirken; “İstanbul ziyaretimiz kapsamında Gerze Dernekleri bizleri en güzel şekilde ağırlamaya çalışıyorlar.Elimizden geldiğince bizler için tertip edilen programlara katılıp hemşehrilerimiz ile bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz.Kahvaltı programından dolayı Gerze Dernekleri Platformu Başkanı Cengiz ÇOLAK ve Sultanbeyli Gerzeliler Derneği  Başkanı Mustafa CİVELEK’e teşekkürlerimi iletiyorum.” İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanlığı olarak ilçemizi katıldıkları her platformda gururla temsil eden tüm derneklerimize teşekkür eder, saygılar sunarız.