Belediye Personelinden Sürpriz Kutlama

Gerze Belediyesi’nin Kadın Personeli Emekli Öğretmen olan Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI ve Belediye Meclis Üyesi Gülnur ÖZDEN’in Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan BELOVACIKLI’yı makamında ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan personellerine teşekkür eden Belediye Başkanımız bir süre sohbet gerçekleştirdi.Gerçekleştirdiği sohbette Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu ve bir kişinin hayata karşı attığı ilk adımda Öğretmen faktörünün çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan BELOVACIKLI; “Öğretmenlik, yeryüzünde ki en önemli meslektir. Sadece dersleri öğretmek olmayan bu kutsal meslek, nesillerimizi geleceğe taşımak, hayatı öğretmek ve onları kaliteli yaşama hazırlamak gibi bir çok önemli hususuda içinde barındırmaktadır. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında Öğretmenlerimizin emeği çoktur.Çünkü bir ülke, ilmen, bilmen, fennen vb. birçok hususta kalkınabiliyorsa baş faktör öğretmenlerimizdir.Böylesine anlamlı bir günü unutmayıp bizleri mutlu eden düşünceli personelime sonsuz teşekkür ediyorum.Bu anlamlı günün vesilesiyle de en başta Ulu Önderimiz Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anar, tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en samimi duygularımla kutlarım.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak muasır medeniyetler seviyesinde olmamızda gösterdiği yol ile bizlere ebediyen önderlik edecek olan Başöğretmenimiz Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anar, meslek hayatını noktalayan ve devam eden tüm Öğretmenlerimizle birlikte Emekli Öğretmen Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarız.