Başkan BELOVACIKLI İşçi Kardeşlerimizin Yanında

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, ilçemiz ekonomisine büyük katkı sağlayan Çiğdem Tekstil’in kuruluşunun 1.yılına özel verilen kahvaltı programına katıldı.

İlçemiz İskele Aile Çaybahçesi’nde gerçekleşen kahvaltı programına katılan Belediye Başkanımız ilk olarak Tekstil İşçilerinin yanına giderek kendileriyle sohbet etti.Belediye Başkanlığı sürecinde kapısının her zaman açık olduğunu ve her problemde çözüm için kendisine gelinmesini yineleyen Başkan BELOVACIKLI açıklamasının devamında; “İşçi kardeşlerimizin her zaman yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim.Çiğdem Tekstil gerek ilçe ekonomisine sağladığı katkı, gerekse iş istihdamı hususunda verdiği destekle bizleri oldukça memnun ediyor.Çünkü bir bireyin evine aş getirebilmesi en önemli husustur.Çiğdem Tekstil’de bunu sağlayarak ilçe ekonomisine büyük katkı sağlıyor.Burada gördüğüm diğer bir tablo ise birlik ve beraberliğiniz.Bir kurumda birlik ve beraberlik bu seviyedeyse orada başarı kaçınılmaz oluyor.Öncelikle bunun baş mimarı Çiğdem Hanım’a ve sizlere teşekkür ediyorum.Bizleri böyle güzel ve anlamlı organizasyonda yanınızda görmek istediğiniz için de sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Çiğdem Tekstil’de çalışan engelli kardeşimizin de gününü kutlayan Belediye Başkanımız ardından, kendisine çiçek takdiminde bulundu.

Program, düzenlenen kahvaltı programının ardından Başkan BELOVACIKLI’nın işçi kardeşlerimizle birlikte çekildiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Belediye Başkanlığı olarak, ilçe ekonomisine sağladığı katkı ve özverili çalışmalarıyla bizleri onore eden Çiğdem Tekstil personeline teşekkür eder, nice yıllar dileriz.