HAS PİDE Açıldı

Sektörel anlamda hızla büyüyen Gerze’mizde bir işletme daha vatandaşlarımızın hizmetine girdi.

İlçemiz Gazi Mustafa Kemal İlkokulu karşısında gerçekleşen açılış programına ilçe protokolü tam katılım sağlarken, davul ve zurna eşliğinde de kurdele kesimi gerçekleşti.Kurdele kesiminin öncesinde Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI açılış konuşması gerçekleştirirken; “Hızla büyüyen Gerze’mizde bir işletmemiz daha hizmete açılıyor.Fırıncılık sektöründe hızla büyüyen ve kaliteli işler ortaya koyan işletmecilerimiz Kır Pidesi ve Lahmacun sektöründe de şüphesiz başarılı işlere imza atacaktır.Has Pide’nin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diler, Allah’tan hayırlı ve bol kazançlar getirmesini niyaz ederim.” İfadelerini kullandı.

Açılış programının devamında fırının başına geçen Başkan BELOVACIKLI, ikramlık pideleri elleriyle keserek vatandaşlara ikram ederken, protokol üyeleri kendileri için hazırlanan üst katta yemeklerini yediler.

Çocuklu aileler için özel dekorasyonun yapıldığı işletmede çocuk oyun alanlarının yer alması ziyaretçiler tarafından takdirle karşılanırken, ikramın üst seviyede olması da vatandaşlar tarafından beğeni topladı.

Belediye Başkanlığı olarak ilçemize yeni bir soluk olan Has Pide’nin hayırlı ve uğurlu olmasını diler, bol kazançlar temenni ederiz.

pasaport kayıt pasaport kaydı