Başkan BELOVACIKLI’dan Sürpriz Ziyaret

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, 02 Mart Cumartesi günü harika bir konser gerçekleştirecek olan THM Koromuza sürpriz ziyarette bulundu.

Kurs ve korolarımıza ziyarette bulunan Başkan BELOVACIKLI ilk olarak Çini ve Seramik Atölyesi’ni ziyaret ederken kursiyerlerimizle sohbet gerçekleştirdi.Kursiyerlerimizin memnuniyetini soran Başkan BELOVACIKLI, kendisinden bir talepleri olup olmadığını sormasının ardından kolaylıklar dileyerek atölyeden ayrıldı.

Ardından, Belediyemiz Konservatuarı THM Korosu’nun çalışmasına konuk olan Başkan BELOVACIKLI, koromuzla birlikte türküler seslendirmesinin ardından Koromuzun 5. Yılı vesilesiyle pasta kesti.Birlikte nice yıllar dileyen Başkan BELOVACIKLI hatıra fotoğrafı çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.Önümüzde ki konser programında başarılar dileyen Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “5 yıllık süreçte birlikte çok güzel işlere imza attık.Hep birlikte ilçemizin kaybolan ve özlenen kültürel ve sanatsal faaliyetleri geri getirdik.Bu doğrultuda emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

02 Mart Cumartesi günü saat 19.30’da Gerze Belediyesi Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan “Anadolu’dan Türküler” Konser programına tüm halkımızı bekleriz.