GERZE’NİN YARINLARINA TOHUMLAR EKİYORUZ!

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Gerze Belediyesi ortaklığında yürütülen GençBank Gerze projesi bilindiği üzere ilçemizde yaşayan 15-25 yaş arası gençlerin Gerze’yi daha da güzelleştirecek sosyal sorumluluk projelerini hem maddi hem de manevi olarak destekliyor. GençBank Gerze’nin son projesi ise ilçemizde fidan dikme etkinliği oldu.

Gerzeli gençlerin fikirleriyle ilçemizi güzelleştiren projelere imza atan Gerze GençBank, Belediye Başkanımız Sn. Osman BELOVACIKLI’nın da katılımlarıyla Atatürk Parkında mandalina fidanları dikti. Gerze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün de destekleriyle alınan 36 adet mandalina fidanı, Gerze GençBank Yürütücü Ekibi, gençlerimiz ve Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı tarafından tek tek el birliğiyle dikildi. Renkli geçen etkinliğin ardından gençler diktikleri fidanlara kendi isimlerini verdiler. Etkinliği CHP Gerze İlçe Yönetimi de ziyaret ederek fidanların dikimine destekte bulundular.

GERZE’NİN HER YERİNDE MEYVE BAHÇELERİ OLUŞTURACAĞIZ!

Belediye Başkanımız Sn. Osman BELOVACIKLI bu güzel etkinliğin ardından şunları söyledi; “Öncelikle böylesine güzel bir fikirle gelen gençlerimizi ve Toplum Gönüllüleri Vakfıyla ortaklaşa yürüttüğümüz GençBank Projesinin yürütücü ekibini gönülden kutluyorum. Bundan 1 yıl sonra meyvelerini toplayacağımız bir mandalina bahçesi oluşturduk bugün el birliğiyle. Cittaslow unvanına sahip bir ilçe olarak, çevremizin korunmasına azami önem gösteriyoruz. Bu güzel düşünce vesilesiyle biz de Gerze Belediyesi olarak Gerze’nin dört bir yanını bugünkü gibi meyve bahçeleriyle donatacağız. Yeşil alanlarımıza erik, elma, armut, kiraz ve portakal fidanları dikip, herkesin ziyaret edebileceği çok sayıda meyve bahçesini en kısa sürede oluşturmaya başlıyoruz. Bugün ilk tohumunu GençBank ile birlikte attık. Bugün buraya gelip Gerze’nin yarınlarına tohumlar eken herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca ilçemizde yaşayan tüm gençlerimizi de GençBank ile fikirlerini sunmaya davet ediyorum. Onlar bizim yarınlarımız. İstediklerini hayata geçirmek için elimizden gelen her şeyi önceden olduğu gibi bundan sonra da yerine getireceğiz.”

SİZ DE PROJE FİKİRLERİNİZİ SUNABİLİRSİNİZ!

Eğer siz de 15-25 yaş arasındaysanız, ilçemize katkı sağlayacak bu gibi hak temelli proje fikirleriniz var ise http://goo.gl/rjhtTm adresinde yer alan proje başvuru formunu doldurabilirsiz. Bulunduğumuz ilçeyi sizlerle beraber daha da güzelleştirmek için çok sabırsızlanıyoruz.